• Начало
 • Портфолио
 • Контакти
 • Създаването на перфектния проект се корени в простотата. Колкото е по-опростен един проект, толкова е по-лесен за възприемане и толкова по-бързо се асимилира от потребителя.

  Сайтовете условно могат да се разделят на два компонента:
  – Рамка, която включва графичния дизайн + програмирането на сайта + базата от данни + хостинга и домейна.
  – Съдържание, което включва текст, снимки, видео, връзки и рекламни банери.

  Нашата практика при създаване на Уеб рамката е следната:

  1.Контакт.
  Наш представител се среща с Вас и обсъждате проекта. Какви модули да включва, цветова гама на дизайна, изображения, сайтове на конкуренти и приятели, любими сайтове, харесвани и нехаресвани сайтове, определени специални ефекти, ключови думи.

  2. Архитектура
  Проектиране на структурата на сайта на схематично ниво, където се изясняват взаимовръзките между страниците с информация в сайта.

  3. Графика
  Създаване на 3 варианта на дизайн на заглавна страница, от които се избира един по който се правят корекции и се изграждат вътрешните страници.

  4. Програмиране
  След одобрение на страниците стартираме същинското изграждане на сайта. Писане на код, тестове, пак писане на код, пак тестване, докато не се убедим, че сайта изглежда по същия начин, както е одобрен на графично ниво.

  5. Съвместимост.
  Следваща стъпка е корекции за съвместимост с всички популярни браузъри. Целта е целия код, плюс информацията, които формират така изградения сайт да изглеждат и да се държат по един и същ благопристоен начин и в Internet Explorer, и в FireFox, и в Safari.

  Много важна стъпка.

  6. Публикуване на сайта.
  Публикуване на сайта на подготвения за целта хостинг и оптимизирането му за търсещи машини.

  За запомнящо се интернет присъствие се обадете на 0899 858 828.